Hapjes Assortiment €15 (gedresseerd in porseleinen potjes)

Carpaccio van gamba, citrus, avocado

Gerookte Heilbot, tartaar van bloemkool, tandoori

Crème van Reypenaer kaas, dadel, rode kool

Gekonfijte eend, sinaasappel, M’hamsa hand gerolde couscous

Ganzenlever terrine, maanzaad en Cèvennes ui

 

Sharing menu €50 (3 voorgerechtjes om te delen, een individueel hoofdgerecht en dessert). Zeer eenvoudig om te dresseren en op te warmen,

 Nobashi garnaal, spicy slaatje, Oosterse dressing met koriander en ingelegde gember

…........

Coquille St. Jacques gemarineerd, butternut structuren en Chorizo Ibérico

…........

Cannelloni van dry aged beef, knolselderij en granaatappel

.......... 

Zeetong rolletjes, volle grondwitloof, aardappel mousseline met mosterdzaadjes en kreeftensausje

Of

Fazantfilet gevuld met volle grondwitloof, eryngii champignon, aardappel mousseline met mosterdzaadjes en truffelsausje

 .............

Bûche de Noël, Gianduja-chocolade, framboos en vanille

 

Bestel tijdig, ten laatste op 22/12

Afhaal moment 24/12 tussen 15 & 17u

Afhaal moment 25/12 tussen 10 & 12u

Betalen kan cash of via bancontact

Voor vragen of info aarzel niet ons te contacteren via info@villared.be of 051/303858