Mains

  • Noordzeekrab, fiduea pasta, verse chorizo en sausje chimichurri kruiden.  €31,50
  • Zeetong met peterselie-kappertjesboter, krokant slaatje, handgesneden frietjes.  €45,00
  • Dorade Royal, crème van torenbloemkool, peultjes en bisquesaus met rode curry.  €35,00
  • Pluma Ibérico, jonge wortel, wortelcréme met gember, dauphine aardappel en hoisin saus.  €33,00
  • Runds dunne lende Simmental, shii-také, spinazie, boterboon en pont neuf aardappel.  €38,00
  • Filet Pur Holstein, slaatje, verse frietjes en bordelaise saus.  €38,00
  • Rib eye Dark Red , slahart, spitskool, pepersaus en verse frietjes.  €44,00                                                
Om de service te optimaliseren, verzoeken wij U per gang een keuze te maken uit maximaal drie gerechten per tafel. Vanaf 6 personen vragen we om het menu te nemen.