Mains

  • Noordzeekrab, fiduea pasta, verse chorizo en sausje chimichurri kruiden.  €31,50
  • Zeetong met peterselie-kappertjesboter, krokant slaatje, handgesneden frietjes.  €45,00
  • Pieterman Barigoule, venkel, champignon, artisjok en gefrituurde gnocchi. €29,00
  • Mechelse koekoek, spinazie, Lardo de Colonnata, groene asperge en Marsala saus.  €29,00
  • Filet van jonge eend met spitskool, lente-ui, dragon emulsie en soubise saus.  €32,00
  • Tagliata van Rib eye, ruccola, parmezan, sausje met balsamico en verse frietjes.  €38,00
  • Filet Pur Holstein, slaatje, verse frietjes en bordelaise saus.  €38,00
  • Rib eye Dark Red , slahart, spitskool, pepersaus en verse frietjes.  €44,00                                                
Om de service te optimaliseren, verzoeken wij U per gang een keuze te maken uit maximaal drie gerechten per tafel. Vanaf 6 personen vragen we om het menu te nemen.