Noordzeekrab, fiduea pasta, verse chorizo en sausje chimichurri kruiden. €31,50
Zeetong met peterselie-kappertjesboter, krokant slaatje, handgesneden frietjes. €45,00
Pieterman Barigoule, venkel, champignon, artisjok en gefrituurde gnocchi. €29,00
Mechelse koekoek, spinazie, Lardo de Colonnata, groene asperge en Marsala saus. €29,00
Filet van jonge eend met spitskool, lente-ui, dragon emulsie en soubise saus. €32,00
Tagliata van Rib eye, ruccola, parmezan, sausje met balsamico en verse frietjes. €38,00
Filet Pur Holstein, slaatje, verse frietjes en bordelaise saus. €38,00
Rib eye Dark Red , slahart, spitskool, pepersaus en verse frietjes. €44,00
Om de service te optimaliseren, verzoeken wij U per gang een keuze te maken uit maximaal drie gerechten per tafel. Vanaf 6 personen vragen we om het menu te nemen.